tag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post5581514111130001982..comments2023-06-14T22:43:52.543+03:00Comments on Споделено от кухнята на Elti: Татарски пирогСнежанка Драгомирова-Eltihttp://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-62940296189258317462015-01-20T22:47:41.156+02:002015-01-20T22:47:41.156+02:00И у нас сме на татарска кухня днес, Снежи. :) У ва...И у нас сме на татарска кухня днес, Снежи. :) У вас пирог, у нас бюрек. Все вкусно, а снимките ти провокират апетит. Богата рецепта, заслужаваща внимание!<br />Поздрави и хубава седмица от мен!<br />Irmahttps://www.blogger.com/profile/13432835081074381138noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-52605192608510732312015-01-20T08:09:09.246+02:002015-01-20T08:09:09.246+02:00Завиждам на тези, които се наяждат от снимки :)))
...Завиждам на тези, които се наяждат от снимки :)))<br />Поздрави и хубав ден, ТраянчеСнежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-31471821443457424402015-01-20T08:06:35.602+02:002015-01-20T08:06:35.602+02:00Ефектът го има само при студен пирог, с нарязванет...Ефектът го има само при студен пирог, с нарязването на топъл се изложих :) Поздрави и хубав ден, Весе!Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-35760316259522501502015-01-20T08:04:13.173+02:002015-01-20T08:04:13.173+02:00Е, не е чак толкова богат, но както каза Поли, пре...Е, не е чак толкова богат, но както каза Поли, предлага поле за импровизации и обогатяване на рецептата :) Прегръдки, Катюшка и хубав ден ти желая!Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-589714973925737052015-01-20T07:59:44.719+02:002015-01-20T07:59:44.719+02:00Много хора отричат свинската мас, но аз все още я ...Много хора отричат свинската мас, но аз все още я предпочитам пред маргарина, например. С нея тестото стана нежно хрупкаво. Не знам какво би се получило с друга мазнина. Поздрави и хубав ден, Инче!Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-54107706818338554952015-01-20T07:56:29.924+02:002015-01-20T07:56:29.924+02:00Да, Поли, много си права - поле за импровизации си...Да, Поли, много си права - поле за импровизации си е. Радвам се, че ти харесва :) Поздрави и прегръдки!Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-7757821400985530612015-01-20T07:54:57.973+02:002015-01-20T07:54:57.973+02:00И аз, Миленче, навлизам все по-дълбоко в руската к...И аз, Миленче, навлизам все по-дълбоко в руската кухня и открих, че много неща харесвам. Преди само руската салата свързвах с тази кухня :)<br />Поздрави и хубав ден!Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-51325075818892496292015-01-20T07:51:40.067+02:002015-01-20T07:51:40.067+02:00Неугледните унищожихме :) Останаха тези за снимка ...Неугледните унищожихме :) Останаха тези за снимка и виртуална почерпка :) Поздрави и хубав ден, Пепи!Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-81233066189718953702015-01-20T07:49:59.138+02:002015-01-20T07:49:59.138+02:00Със сигурност и аз ще пропусна наденицата следващи...Със сигурност и аз ще пропусна наденицата следващия път :) Поздрави и хубав ден, Гери!Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-53265456734614982972015-01-20T07:48:53.025+02:002015-01-20T07:48:53.025+02:00Предполагам, че с месо ще е много по-вкусен. Но та...Предполагам, че с месо ще е много по-вкусен. Но така икономисах време :) Наденицата не ми допадна тук. Поздрави и прегръдки, Дани!Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-44121793465106540472015-01-19T12:00:55.744+02:002015-01-19T12:00:55.744+02:00Токова е апетитен, че ще го ям само от снимките:)Токова е апетитен, че ще го ям само от снимките:)traianahttps://www.blogger.com/profile/16294276269219852824noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-71270143796919272212015-01-18T22:19:04.350+02:002015-01-18T22:19:04.350+02:00Много апетитен пирог, и тестото, и плънката ми хар...Много апетитен пирог, и тестото, и плънката ми харесаха, пък и ефектен се получава!veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-16391445147463357972015-01-18T22:06:17.680+02:002015-01-18T22:06:17.680+02:00Снежи, какъв пир си подготвила, ти! Богат урожай! ...Снежи, какъв пир си подготвила, ти! Богат урожай! Така ли се казваше?:) Чудесен е, не знам автентичният как точно е, но твоят съм сигурна, че не отстъпва. Прегръдки!Екатеринаhttps://www.blogger.com/profile/12680327019785266455noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-66185080809031717522015-01-18T21:44:56.711+02:002015-01-18T21:44:56.711+02:00Богато угощение с този пирог! Заинтригуваме ме тес...Богато угощение с този пирог! Заинтригуваме ме тестото.<br />Успешна нова седмица, Снеже!tilliahttps://www.blogger.com/profile/10460559569692612965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-41357266390545823862015-01-17T18:38:30.413+02:002015-01-17T18:38:30.413+02:00Снежко, пак ме заинтригува, страшно ми харесва, то...Снежко, пак ме заинтригува, страшно ми харесва, то като си помисля, това си е поле за импровизация! Жестока рецепта! Прегръдка!Pavlina Petkovahttps://www.blogger.com/profile/16840846765892741922noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-92017069019104074702015-01-17T13:09:51.951+02:002015-01-17T13:09:51.951+02:00Много обичам руската кухня..,така че съм сигурна в...Много обичам руската кухня..,така че съм сигурна в прекрасния резултат...Поздрави,Снежи!Milena Poptolevahttps://www.blogger.com/profile/18266635413388785475noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-83024418507787475292015-01-17T12:24:41.919+02:002015-01-17T12:24:41.919+02:00бих си хапнала и от неугледното парченце :) при те...бих си хапнала и от неугледното парченце :) при тези продукти няма как да не ми е вкусно :)<br />Поздрави и хубави почивни дни, Снежи! pep-4ohttps://www.blogger.com/profile/13495611772520747160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-7060619908607987452015-01-17T10:24:45.811+02:002015-01-17T10:24:45.811+02:00Аз пък много го харесвам и в този му вид, даже бих...Аз пък много го харесвам и в този му вид, даже бих пропуснала наденицата. ;)<br />Поздрави, Снежи!Gergana Lazarovahttps://www.blogger.com/profile/01934127604380151766noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-22979561724781743882015-01-17T08:33:50.003+02:002015-01-17T08:33:50.003+02:00Снежи, сигурна съм, че тестото ухае на масло :)
И ...Снежи, сигурна съм, че тестото ухае на масло :)<br />И аз бих заложила на месо, защото не купувам такива салами....<br />Прегръдка и хубав уикенд!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.com