tag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post8374460911553555511..comments2023-06-14T22:43:52.543+03:00Comments on Споделено от кухнята на Elti: Направи си сам - домашно дулсе де лече и фъстъчено маслоСнежанка Драгомирова-Eltihttp://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-72276930291278473092015-07-13T23:10:03.711+03:002015-07-13T23:10:03.711+03:00Аз правих веднъж дулсе де лече с овче мляко и се п...Аз правих веднъж дулсе де лече с овче мляко и се получи супер, то нали си е по-гъстичко по принцип. Фъстъчено масло не съм правила, но сигурно и то е по-добро от купеното, по който и начин да се направи. Добре си се постарала:)veselahttps://www.blogger.com/profile/03988269056813440928noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-69515685225331090812015-07-06T08:09:30.727+03:002015-07-06T08:09:30.727+03:00И аз ти благодаря, Хриси! Хубава нова седмица на т...И аз ти благодаря, Хриси! Хубава нова седмица на теб!Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-52711731949761745772015-07-04T21:32:07.943+03:002015-07-04T21:32:07.943+03:00Снежи, много полезна инфотмация, за което ти благо...Снежи, много полезна инфотмация, за което ти благодаря!<br />Чакам с нетърпение сладоледа. :)<br />Весела неделя! :)Hristinka Kolevahttps://www.blogger.com/profile/08556368681249638555noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-49869958448185962402015-07-04T14:44:00.921+03:002015-07-04T14:44:00.921+03:00Направих една доза преди да прочета този ти комент...Направих една доза преди да прочета този ти коментар, Дани и сега виждам, че съм постигнала резултата от снимка 7. Имало е още две врътвания :) Но тях - следващия път. Много ти благодаря още веднъж :* Ще кача снимка и на новото масло.Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-62334253579946714252015-07-04T11:51:54.310+03:002015-07-04T11:51:54.310+03:00Снежи, аз гледах от тук :
http://www.browneyedbake...Снежи, аз гледах от тук :<br />http://www.browneyedbaker.com/diy-homemade-peanut-butter/<br />Има и опции за добавяне :)<br />Но на мен ми харесва с печени, солени фъстъци, обелени :)Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-3643284816378751962015-07-04T11:12:39.557+03:002015-07-04T11:12:39.557+03:00О, благодаря, Дани. Тези фъстъци ми стояха нещо су...О, благодаря, Дани. Тези фъстъци ми стояха нещо сухи. Даже и лъжица вода им сложих, за да ги направя на пюре. Ще пробвам по-дълго време да ги държа на въртележката ;) Благодаря за съветите, ще ги тествам тези дни. Хубави почивни дни и на теб! Прегръдки!Снежанка Драгомирова-Eltihttps://www.blogger.com/profile/05940570868329720837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-4798823158775620989.post-22829051965749925122015-07-04T11:06:44.068+03:002015-07-04T11:06:44.068+03:00Снежи, ако бъркаш по-продължително фъстъците,
те з...Снежи, ако бъркаш по-продължително фъстъците,<br />те започват да си пускат маслото.<br />Аз го правих с прекъсване, за да не ми прегрее уреда ;)<br />Не ги разваляй с олио, освен ако не е фъстъчено :)<br />Аз му добавих и малко сусамов тахан!<br />Прегръдки и хубав уикенд!Danihttps://www.blogger.com/profile/12150416067028333229noreply@blogger.com