Страници

Питка бриош за прощъпулник


Бриош - отдавна исках да го направя, само бях слушала добри слова за него и когато дойде времето за прощъпулник на внучето, този бриош сам ме намери. Все едно, че ми каза "сега му е времето, не изпускай момента". Попаднах на различни рецепти в интернет и до този момент не знаех, че бриошът обича толкова много масло. Добре, че намерих един по-лек вариант в блога "Наслада с Катерина"


Продукти:

Торта Есен


 Тортата е с комбинация от пандишпанови блатове и шоколадово-медени платки, млечен крем и сладко от зелени смокини. Основната рецепта, която ползвах е тази за торта Ника, като промених малко крема.





За погачката на бебе Михаил


Някъде през октомври беше, но сега намирам време да кача снимките и тук.

Торта за погачка на бебе