Тортата е с комбинация от пандишпанови блатове и шоколадово-медени платки, млечен крем и сладко от зелени смокини. Основната рецепта, която ползвах е тази за торта Ника, като промених малко крема.
Снежи, напарво се стреснах:), тъкмо чакам с нетърпение зимата да си иде и да дойде пролетта, а ти - есен...:) Чудесна е тортата обаче и предполагам и при теб, като при мен си отлежават снимките и рецептите:))
Снежи, напарво се стреснах:), тъкмо чакам с нетърпение зимата да си иде и да дойде пролетта, а ти - есен...:)
ОтговорИзтриванеЧудесна е тортата обаче и предполагам и при теб, като при мен си отлежават снимките и рецептите:))
Да, Весе, отлежават доволно дълго, но намеря ли време качвам каквото успея :)Благодаря ти, изпращам ти сърдечни поздрави!
Изтриване