неделя, 7 август 2016 г.

Бърза торта на тиган


Тестото се замесва за минута, най-много две. Печенето е около 5 минути и то за всички блатове. Кремът е без варене - бъркаш, бъркаш и нанасяш.

Това е тазгодишният ми фаворит за лятна торта. Лека, мека и пак лека - лека на вкус, мека на усещане и пак лека, за приготвяне. Рецептата, която ще запиша е тип базова.
От тук нататък всеки може да я разнообразява според вкуса си - дали с пресни плодове или от сладко, дали с шоколад, или карамел, или ядки, или...



loading...


Продукти за блатовете:
(диаметър на тортата 20 см, порции 12)

loading...

Абонирайте се за публикации

Въведете вашия e-mail:

Предоставено отFeedBurner

Проверете пощата си и активирайте абонамента чрез изпратения линк (проверете и папка "спам")