вторник, 24 януари 2017 г.

Зимен вариант на салата с риба тон



loading...





Продукти за 3 - 4 порции:

  • 160 г консерва риба тон в зехтин
  • 1 морков
  • 1/2 глава кромид лук
  • 250 г сварен червен боб
  • 2 сварени яйца
  • 2 кисели краставички
  • 1 печена червена чушка (за украса)
  • зърна варена царевица (за украса)
  • сол
  • малко зехтин



Начин на приготвяне:

  • В малко зехтин задушете настъргания на едро ренде морков и нарязания кромид лук.
  • В купа сложете всички останали продукти - сварения боб, нарязаните кисели краставички, нарязаните яйца, рибата (не изцеждам, слагам и зехтина от консервата). Добавете и запържените лук и моркови.
  • Разбъркайте, овкусете със сол и поднесете с резенчета варено яйце, парченца печена червена чушка и царевица.
  • Може да се сложи и майонеза по желание. 


Няма коментари:

Публикуване на коментар

loading...

Абонирайте се за публикации

Въведете вашия e-mail:

Предоставено отFeedBurner

Проверете пощата си и активирайте абонамента чрез изпратения линк (проверете и папка "спам")