loading...
Продукти за 3 - 4 порции:
- 160 г консерва риба тон в зехтин
- 1 морков
- 1/2 глава кромид лук
- 250 г сварен червен боб
- 2 сварени яйца
- 2 кисели краставички
- 1 печена червена чушка (за украса)
- зърна варена царевица (за украса)
- сол
- малко зехтин
Начин на приготвяне:
- В малко зехтин задушете настъргания на едро ренде морков и нарязания кромид лук.
- В купа сложете всички останали продукти - сварения боб, нарязаните кисели краставички, нарязаните яйца, рибата (не изцеждам, слагам и зехтина от консервата). Добавете и запържените лук и моркови.
- Разбъркайте, овкусете със сол и поднесете с резенчета варено яйце, парченца печена червена чушка и царевица.
- Може да се сложи и майонеза по желание.
Няма коментари:
Публикуване на коментар