понеделник, 19 февруари 2018 г.

Торта Есен


 Тортата е с комбинация от пандишпанови блатове и шоколадово-медени платки, млечен крем и сладко от зелени смокини. Основната рецепта, която ползвах е тази за торта Ника, като промених малко крема.





2 коментара:

  1. Снежи, напарво се стреснах:), тъкмо чакам с нетърпение зимата да си иде и да дойде пролетта, а ти - есен...:)
    Чудесна е тортата обаче и предполагам и при теб, като при мен си отлежават снимките и рецептите:))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, Весе, отлежават доволно дълго, но намеря ли време качвам каквото успея :)Благодаря ти, изпращам ти сърдечни поздрави!

      Изтриване

loading...

Абонирайте се за публикации

Въведете вашия e-mail:

Предоставено отFeedBurner

Проверете пощата си и активирайте абонамента чрез изпратения линк (проверете и папка "спам")